Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts per Tiana i el PSC acorden presentar una moció de censura

Junts per Tiana ha anunciat aquest dimarts 29 de març que han arribat a un acord amb el PSC per presentar una moció de censura. L’acte es formalitzarà aquest dimecres 30 de març amb el registre de la moció per part de les dues formacions.

https://lalocal.tianat.cat.tianat.cat/el-80-de-la-militancia-del-psc-dona-suport-a-lacord-de-mocio-de-censura-amb-junts-per-tiana/

Des de l’agrupació d’electors defensen la necessitat d’aquesta moció perquè “la mala gestió i la falta de diàleg i transparència” del govern actual “han deixat l’Ajuntament de Tiana en una situació de descontrol i paràlisi institucional sense precedents al nostre poble”. També creuen que “hi ha una incapacitat permanent d’adoptar posicions dialogants, que sumin i que permetin resoldre els problemes.”

Recorden, també, que l’equip de govern està en minoria i que han perdut de manera successiva el suport dels grups municipals, només mantenint el vot “d’una regidora no adscrita per haver abandonat el grup municipal de la llista en què es va presentar a les eleccions l’any 2019”.

La moció de censura recollirà 10 objectius urgents que permetin la governabilitat del municipi fins al maig de 2023, data de les eleccions municipals:

10 objectius de La Local – Ràdio Tiana

Un cop entrada la moció es celebrarà un ple d’investidura on es proposarà el nom d’Isaac Salvatierra, portaveu de Junts per Tiana, com a alcalde de Tiana. L’acte tindrà lloc el 13 d’abril a les 12 del migdia.

Recordem que l’agrupació d’electors ja va estendre la mà el passat novembre a JuntsxCat i PSC per tirar endavant aquesta moció de censura.