Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Bàsquet Tiana es complica la vida

Una vegada més el Bàsquet Tiana ha anat a naufragar just a la costa. Els nois de Ramón Pla han tornat a perdre aquesta setmana i segueixen amb la seva ratxa negativa. Tot i que han fet un molt bon partit, els taronges han perdut de nou i continuen a la part baixa de la taula. L’enfrontament s’ha plantejat igualat en tots els aspectes i, com sempre, el resultat s’ha decidit en el tram final on, entre la cara i la creu, ha sortit creu.

Amb aquest marcador -73 a 81- els tianencs se situen catorzens amb 3 victòries per 8 derrotes, tot i que encara els queda jugar un partit ajornat contra el Granollers, corresponent a la darrera setmana de novembre, a la dotzena jornada de lliga.

Els de casa nostra són els únics que han jugat aquesta setmana, per jornada aplaçada, ja que el pont de la Constitució ha deixat el calendari en blanc.

Un equip que no acaba de rutllar

Ramón Pla assegura que s’ha trobat davant “un equip més compensat aquesta temporada que no pas l’anterior”. Els tianencs tenen una plantilla més compensada que la de l’any passat i més a la mida de l’entrenador. Tot i aquests factors, l’equip no acaba de rutllar, però la lluita és molt gran en molts equips.

https://lalocal.tianat.cat.tianat.cat/wp-content/uploads/2013/12/RAMON-PLA-ES-DEFINEIX.mp3

Els tianencs volen continuar lluitant amb ganes i intentar trencar aquesta mala ratxa que ja dura massa.