Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Bàsquet Tiana perd contra el Tordera amb només 7 jugadors (75-65)

El Bàsquet Tiana ha tornat a perdre aquesta setmana. Segona derrota consecutiva dels tianencs. Els de José Luis Martínez han perdut el partit a la pista del Tordera per 75 a 65. Els tianencs han entrat en una mala ratxa de resultats, aquesta setmana condicionat per les nombroses baixes que ha presentat el conjunt. Els tianencs es consideren que han fet un molt bon partit i que han donat la cara fins que han aguantat les forces, José Luís Martínez

 

Davant han tingut un rival complicat com el Tordera. Els tianencs han vist un equip que no és el mateix que va començar la temporada. Els tianencs han perdut contra un equip que escalarà posicions com explicava el mateix entrenador.

 

Cal replantejar l’equip tot i ser al inici de lliga

L’equip ha fet bones rotacions els darrers partits, però la darrera setmana es van quedar amb un total de 7 jugadors. Baixes per lesió i marxa d’un jugador important han fet molt de mal a l’equip, José Luís Martínez

 

Per aquest motiu s’han donat uns dies de reflexió. El principal objectiu és tenir clar d’on es treuen aquests jugadors, si del mateix club o es busca fora. Ara cal refer el conjunt i al mateix temps replantejar moltes coses. Segons l’entrenador “encara són a temps de canviar les coses”

 

Tot i aquesta reflexió la lliga no s’atura. La propera setmana reben la visita de l’Argentona i esperen poder contar amb més efectius i rotacions per guanyar el partit.