El Bàsquet Tiana torna a perdre (63-69) i es complica la permanència

Bon partit dels garrotxins, que es van imposar davant del Tiana i segueixen depenent d’ells mateixos per evitar la promoció de descens a falta de només de dos partits per concloure la lliga. Qui no depèn d’ell mateix ja és el Tiana.

El Garrotxa va començar fort la primera meitat, mostrant-se superior, i gràcies a un bon segon quart arribaven al descans 13 punts per sobre d’un Tiana que semblava que no hagués sortit del vestuari.

A la represa, però, els de Ramon Pla van fer un parcial de 21-10 que posava la por al cos als garrotxins i ha semblat donar ales als tianencs. En el darrer període, però, els visitants, molt segurs d’ells mateixos, s’han mostrat molt encertats des del tir lliure i han acabat sentenciant el partit i sumant una victòria molt important per assolir la permanència. De nou els tirs lliures i el final de cara o creu, unes premisses que estan durant tota la temporada. Ramon Pla

Amb aquest marcador els tianencs tenen una jornada menys i els mateixos problemes per aconseguir la permanència

Les derrotes dels rivals directes únic consol

Tan el Ripoll com el Cabrera han perdut aquesta setmana, cosa que encara deixa als tianencs amb opcions, però no es poden refiar, el Ripoll juga contra el Figueres la propera setmana i gairebé és una victòria segura, com deia el mateix entrenador Ramon Pla

Qui ho té més complicat és el Cabrera que té dos partits difícils. El Tiana també veurem com van les dues jornades que queden