Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“El boicot a la lotería del Gordo ens fa mal als venedors petits, que no tenim cap culpa del que va passar”

En Cristian Iglesias, titular de l’administració de Lotería Nacional de Tiana, alerta que un boicot com el que han decidit fer algunes entitats de Tiana a la Lotería Nacional, a ell el perjudica “greument”, afirma, “sense que jo tingui cap responsabilitat en les càrregues de la Policia l’1 d’octubre”:

 

En Cristian no fa ni un any que va adquirir la llicència per vendre Loteria Nacional a Tiana, ja que l’anterior venedor es va jubilar. A la Llar d’Avis de Tiana, explica, els guarda un número del “Gordo” de Nadal des de juliol, quan li ho van demanar:

 

A diferència de la Loteria de Catalunya, que es compra a grans superficies, botigues i supermercats, els números de la Lotería Nacional només es poden adquirir en punts especialitzats, com el que en Cristian regenta al passatge Moragas de Tiana. A més, en Cristian remarca que la majoria d’administracions petites com la seva viuen, sobretot, de la venda de la rifa de Nadal:

 

La Llar de Persones Grans de Tiana havia jugat 2.000 euros al “Gordo” d’aquest Nadal. Hi ha almenys dues entitats tianenques més que decidira, entre aquest divendres i dilluns vinent, si també deixen de comprar Loteraía Nacioinal aquest Nadal.

A més, en Cristian explica que, des de diumenge passat, ha rebut la visita a l’administració de Tiana de persones que, a títol individual, l’assenyalen com si ell fos responsable de les càrregues policials de diumenge. Un fet que en Cristian considera “molt injust”.