Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Cafè de la Marina arriba a TV3 amb Miquel Gelabert

Televisió de Catalunya estrenarà el proper 30 de març la seva TV Movie “El cafè de la Marina”. Un dels grans clàssics del teatre en català fet per Josep Maria de Segarra. L’adaptació del guió i la direcció és de Sílvia Munt. Aquesta és una història costumista de l’escena catalana que ha estat interpretada nombroses vegades. Ara arriba a TV3 amb aquesta co-producció entre la cadena catalana i TVE. Té un repartiment de luxe. Marina Salas, Pablo Derqui, Pep Cruz i també Miquel Gelabert. L’actor mallorquí, resident a Tiana fa molts anys, interpreta a Libori, el pare de la protagonista i propietari del Cafè. Un paper que reconeix que en un principi no li cridava gaire l’atenció pel fet de l’obra a representar. Miquel Gelabert

 

MIQUEL GELABERT SOL

 

Tot i això s’hi va embarcar i es mostra content del resultat. Creu que és una bona revisió del clàssic de Segarra. Espera que arribi al gran públic de nou. A més ho ha fet sota la direcció de Sílvia Munt. L’actor creu que Munt és una persona que sap com donar el seu toc personal i “coneix molt bé l’ofici”

 

La directora assegura que és una adaptació “sense cap mena de complexos” i que busca apropar “una història d’amor molt bonica”


Miquel Gelabert continua treballant a Mallorca

Que ara surti la pel·lícula no vol dir que l’actor estigui centrat en aquesta producció. La gravació va començar fa gairebé un any i va acabar als pocs mesos. Actualment està fen “El Rinoceront”, una de les més celebrades obres d`Eugène Ionesco, en el registre del “teatre de l`absurd”. Una història ambientada en una petita ciutat, un dia qualsevol, quan un rinoceront esclafa un noi. A partir de llavors, tots els habitants d`aquesta població es van convertint en dòcils rinoceronts, conformistes i de pensament únic. Tots menys un, Berenguer, que és objecte de crítiques per la seva resistència a la metamorfosi. Un altre clàssic com ha explicat el mateix actor.

 

Ara continuarà a la Sala Gran del Teatre de Palma de Mallorca fins al proper diumenge 19 d’abril. El podrem veure a TV3, el proper 30 de març a la nit.