Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Campus Day es manté en la seva quarta edició

El Campus Day torna un any més al poliesportiu de Tiana, on aquest dilluns més d’una vintena de nens ha jugat a diversos esports. El Campus Day s’ha fet des de les 9 del matí fins a les 2 de la tarda. Aquesta activitat és organitzada per les entitats esportives de Tiana, juntament amb la Regidoria d’esports, per oferir una activitat als infants aquest 30 d’abril, festiu de lliure elecció a les escoles tianenques.

En la seva quarta edició les activitats han continuat sent les mateixes que els anys anteriors: futbol, futsal, bàsquet, patinatge, tenis i futvòlei. Un dels monitors, l’Albert, explica com ha funcionat aquesta jornada:

 

Tots els nens i nenes han gaudit del Campus Day, especialment per la varietat d’esports que s’hi oferia.

Els partits i les activitats han sigut totes mixtes, afavorint així a crear un ambient igualitari i ple de companyerisme.

Un dels nens que hi ha assistit, en Gorka, ha sortit molt content després d’una jornada que l’ha mantingut actiu durant tot el matí:

 

Tot i l’èxit de la jornada, la participació al Campus Day ha baixat respecte l’any anterior, on l’activitat estrella va ser el tir amb arc. Aquest any hi han assistit 26 nens i nenes,  mentre que l’any passat en van ser 41. Tot i això, el coordinador de la jornada, l’Antonio Bravo, creu que ha anat molt millor del que pensaven.

 

El Campus Day finalitza un any més amb valoracions molt positives tant per pares, mares i nens com per part dels organitzadors. Per aquesta raó no seria d’estranyar que hi hagués una cinquena edició, asseguren tots plegats.

A continuació podeu veure un vídeo informatiu del Campus Day:

Vídeo editat i locutat per Marc Brugat Segalés.