Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Campus Sergio Lozano ha tingut rècord d’inscrits

El Campus Sergio Lozano té dos factors que el diferencien d’un campus esportiu normal i corrent. En primer lloc, es centren únicament, i durant una setmana, en la tecnificació del futbol sala, amb la piscina com la única activitat de lleure. En segon lloc, els participants tenen la oportunitat de practicar el Futsal amb un jugador professional, el jugador del Barça que dóna nom al campus.

El pavelló municipal de Tiana va acollir durant la setmana del 2 al 6 de juliol la tercera edició del Campus Sergio Lozano, la segona que es fa a les instal·lacions tianenques. El coordinador del campus és el tianenc Edgar Pérez, que explica que van escollir venir a Tiana perquè té unes instal·lacions idònies per practicar el Futsal. És per això que de cara a l’any que ve esperen poder repetir i, fins i tot, s’estan plantejant la possibilitat d’obrir un campus de Nadal.

I és que els números parlen per si sols. Aquest any, el nombre d’inscrits ha augmentat respecte a edicions anteriors: han participat al voltant de 40 nens. L’Edgar en fa una valoració:

 

Han tingut nens dels 7 als 17 anys, dividits en grups segons l’edat. El nivell dels participants, explica l’Edgar, era diferent, alguns competeixen en lligues superiors, d’altres en lligues inferiors i alguns acaben de començar. Per això, han intentat que l’entrenament sigui unificat per a tots:

 

En conclusió, diferents edats i nivells, però una mateixa passió: el futbol sala.