Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una tarda al taller de costura de l’Estiu Jove

El Casal de Joves de Tiana i l’Espai Jove de Montgat han planificat una sèrie d’activitats formatives, lúdiques i de lleure pel mes de juliol. Amb el nom d’Estiu Jove, han organitzat un calendari ple de propostes repartides entre els dos municipis.

Una d’aquestes propostes és el taller de costura, que es fa cada dijous de juliol de 6 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre a l’Escorxador. La Natàlia és l’encarregada de dur a terme aquesta activitat i explica en què consisteix:

 

Porta al capdavant del taller de costura des de que es va començar a fer l’Estiu Jove, ara fa tres anys:

 

Enguany han aconseguit omplir totes les places, unes 10 en total:

 

Aquest dijous era la segona sessió i tocava acabar les bosses que havien començat a decorar la setmana passada. Durant dues hores i mitja, les noies que s’han inscrit a l’activitat han anat acabant les seves decoracions fetes amb cintes, roba, botons o cartolines d’escuma. Elles mateixes ens expliquen com ho han fet:

 

Les seves edats van dels 11 als 15 anys i provenen tant de Tiana com de Montgat. Per a moltes d’elles era el primer cop que feien un taller com aquest. Tot i així, totes coincidien a dir que els estava agradant molt l’experiència. A més a més, la majoria d’elles tenien nocions de costura que havien après de les seves àvies o mares.

Encara queden dues sessions més, que les dedicaran a decorar un barret de palla. La sessió del 26 de juliol serà la última, tant del taller de costura com de l’Estiu Jove.