Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La tercera edició del campus Cruz+Domínguez tanca amb èxit

El campus Cruz+Domínguez ha tancat la seva tercera edició després de vuit dies centrats en el món del bàsquet. 95 jugadors i jugadores vinguts de tot arreu de la península han estat des del 8 fins al 15 de juliol internats a la casa de colònies de La Conreria. L’objectiu principal: apropar el bàsquet professional a aquests nois i noies d’entre 10 i 18 anys. Ho explica la Sílvia Domínguez:

 

Ella, juntament amb l’Anna Cruz, són les dues cares visibles del campus. A més a més, entre la plantilla es troben 15 professionals d’alt nivell en el bàsquet nacional, com per exemple seleccionadors nacionals i autonòmics i entrenadors d’equips de la lliga ACB.

Tot això fa que el campus segueixi creixent any rere any. En aquesta tercera edició, les inscripcions es van omplir en tan sols 10 dies, explica la Sílvia:

 

Quins són els ingredients que fan que aquest campus sigui un èxit? Per a l’Anna Cruz, una part important és la implicació de tota la plantilla amb els jugadors i jugadores:

 

A més a més, una de les característiques d’aquest campus és que és mixta, hi poden participar tant nois com noies:

 

Com en les anteriors edicions, aquest any també han rebut la visita de quatre convidats del món del bàsquet: la Lucila Pascua, en Ferran Bassas, en Ricky Rubio i en Moussa Diagne:

 

Tiana ha sigut l’epicentre d’aquest esdeveniment esportiu. L’Anna Cruz explica com va sorgir la idea de crear aquest campus i de fer-lo al municipi:

 

Després de l’èxit d’aquesta tercera edició, l’any que ve el campus Cruz+Domínguez tornarà amb més força.