Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Col.loquen els nous fanals de Sant Bru 2 metres més amunt que els anteriors

Aquest divendres ha quedat pràcticament enllestit el canvi de fanals al carrer més emblemàtic de Tiana: el carrer Sant Bru. Els nous fanals són més grans que els anteriors i fan més llum perquè són hal.lògens.

El que ha cridat, però, l’atenció de força veïns i veïnes del carrer ha estat que els nous fanals els han col.locat 2 metres més amunt que els que hi havia, que ja estaven a 2 metres del terra. Ara queden a l’alçada del primer pis de les vivendes, on moltes persones hi tenen el dormitori. Això no ha agradat a algunes veïnes, que pensen que la llum tan directa els molestarà per dormir. D’altres pensen que la nova alçada dels fanals no serà cap problema. Escoltem totes les opinions:

 

Aquesta última veïna, la Dolors, ha demanat que no s’hi col.loqui el fanal que corresponia a la seva façana, “perquè al costat de Sant Bru no vull que hi hagi cap fanal, ha explicat.

DSC_0165

 

Un dels operaris que aquest matí col.locava els nous fanals, explica com faran tota l’operació:

 

Els fanals que a partir d’avui lluirà el carrer Sant Bru tenen tecnologia per estalviar electricitat ja que no s’encendran sempre a la mateixa hora:

 

És el tercer cop que es canvia l’enllumenat de Sant Bru des que les veïnes a qui La Local ha preguntat tenen memòria. Durant bona part del s. XX va il.luminar el carrer un anodí fanal metàl.lic collat a la paret: un de sol per a tot Sant Bru més un altre a la cantonada. Posteriorment es van posar faroles més boniques, també a la paret del carrer, i en més quantitat. Segons els veïns, s’hi havia fet molt poc manteniment i moltes estaven fetes malbé. Són les que s’acaben de substituir pels nous fanals.