Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Carrer del Centre tindrà un horari de circulació establert pels vehicles

El Carrer del Centre tindrà un horari de circulació establert. Així ho ha anunciat la regidora d’Urbanisme, Núria Garcia, al ple d’aquest dimarts.

La intenció de l’equip de govern és que els carrers del Centre, Lola Anglada i Santa Cebrià es pacifiquin. Per tant, el carrer del Centre tindrà un horari que regularà la circulació dels vehicles, per tal que els vianants puguin caminar per aquest carrer tranquil·lament.

Aquest horari servirà per deixar pas als transportistes i altres vehicles durant un període determinat, deixant la resta del dia pel vianants. La regidora d’Urbanisme explica que aquest horari respon a la necessitat d’aparcament i de parada que té el carrer del Centre, tant pels comerços que hi ha com pels pares que porten els seus fills a l’escola d’anglès Kids&us:

 

L’horari, però, encara s’ha d’acabar de determinar, diu la Núria Garcia:

 

Respecte a l’aparcament de motos, la ubicació del qual no ha convençut a alguns dels usuaris d’aquest carrer, la regidora diu que era una necessitat:

 

A la mesura de l’horari, encara falta afegir-ne d’altres, com posar un arbrat que serveixi d’obstacle als vehicles. A més a més, a l’hora de construir aquest carrer s’ha fet el carril de circulació més estret, per tal que el cotxe que hi passi, hagi d’anar més lent.