Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El carrer Sant Antoni es reivindica

Fa dos mesos un grup de veïns del carrer Sant Antoni de Tiana es va presentar al ple. Fa un mes, hi van tornar. Denuncien que el seu passatge necessita millores urgents, que hi ha risc d’accident, sobretot pels infants i la gent gran a causa d’un paviment irregular que és poc segur. Gràcies a l’aparició al ple del mes de maig van aconseguir que l’Ajuntament cobrís un forat que hi havia al terra i que cada cop es feia més gran. Ho explica en Jordi, el portaveu del carrer Sant Antoni.

El forat tapat per l'Ajuntament, el dia després del ple de maig
El forat tapat per l’Ajuntament, el dia després del ple de maig

 

El carrer consta de dues parts: una és d’entrada, i l’altra és la d’accés a les cases. En aquest cas el passatge fa vint anys ja va ser contruït pels mateixos veïns del moment, tal i com ho explica un dels actuals residents.

 

Una de les altres peticions era que es col·loqués un mirall per facilitar l’entrada i sortida dels cotxes al carrer. La visibilitat que té el conductor és nul·la i el marge de maniobra insuficient i pràcticament inexistent. Aquest pas encara no l’han aconseguit. Qui ho explica és en Jordi.

 

 

En el que sí ja hi ha hagut alguna millora és en el de la neteja. La queixa era que es tractava d’un carrer oblidat. Ara, La brigada municipal, passa per davant del carrer, encara que, segons diuen els veïns, no hi acaba entrant. Una veïna afirma que no van passar ni tan sols per Sant Joan.

 

Davant els dubtes que persisteixen entre els veïns del carrer Sant Antoni sobre les reformes que han demanat a l’Ajuntament, no descarten ser, de nou, a ple. El proper és aquest dimarts.