Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Casal d’estiu de Talentis estarà ple d’activitats per estimular la creativitat

Talentis, el centre educatiu que la tianenca Marta Closas va obrir a Badalona, busca l’emoció d’aprendre, tal com diu el seu eslògan. Al llarg del curs escolar, Talentis ofereix cursos, tallers i activitats per estimular la creativitat, la imaginació i el joc d’infants i adolescents de 8 a 17 anys.

Ara, aquests cursos, tallers i activitats també es podran gaudir a l’estiu. El centre educatiu tindrà un Casal, del 25 de juny al 27 de juliol; i cursos intensius setmanals durant el mes de juliol. La Marta Closas, pedagoga i directora de Talentis, explica quin és l’objectiu d’aquest Casal i a qui va dirigit:

 

El Casal d’estiu comptarà amb dos grups, segons l’edat. El primer grup acollirà nois i noies de 8 a 10 anys, mentre que les edats del segon grup aniran dels 11 fins als 14 anys. Per a cada un d’ells, hi hauran activitats diferents, tot i que hi ha una comuna per a tots. És l’activitat estrella de Talentis, el room escape Mistery Box:

 

Pel grup de 8 a 10 anys, les activitats previstes van des del taller de cuina i les manualitats fins al teatre i als experiments científics. Pels més grans, es faran tallers d’escriptura creativa i teatre musical. També es farà un taller d’stop motion, una tècnica cinematogràfica on donaran vida a petits objectes fets de plastilina. Un dels més curiosos, però, és el taller per a ser youtuber:

 

Pel que fa als cursos intensius, estan previstos per a adolescents de 14 a 17 anys, duraran una setmana i es faran de 10 del matí a 1 del migdia. En total, es podrà escollir entre tres cursos diferents: un curs d’animació en stop motion, un altre per ser youtuber i un últim d’escriptura creativa.

El preu del Casal d’estiu varia segons les setmanes que el nen o nena assisteixi: des de 85 euros per una setmana fins a 360 euros les cinc setmanes completes. El preu de cada curs intensiu és de 85 euros. Per a més informació, visiteu el web de Talentis.