Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Cau estrenarà local d’aquí a 1 any

El nou local del Cau serà una realitat el darrer trimestre de l’any vinent. L’Ajuntament vol començar les obres -que duraran mig any aproximadament- aquest mes de març. La idea és que abans d’acabar el 2018, el centenar llarg d’infants, joves, quel.les i caps que conformen l’entitat ja es pugui haver instal.lat al nou espai.

El Cau s’allotjarà dins d’un edifici modular, rectangular, d’uns 145 metres quadrats distribuïts en una sola planta.

La superficie interior es podrà dividir en 4 espais més petits (i un cinquè, aïllat, on hi haurà el lavabo) mitjançant envans mòbils. Ainoa Rodrigo, quel.la del Cau, creu que el local reunirà allò que el Cau necessitava, i que ells mateixos van transmetre a l’Ajuntament en el seu dia:

 

El del Cau serà un dels tres mòduls que es construiran durant l’any que ve al terreny, de titularitat municipal, que està tocant a Cals Frares. Els altres dos locals també han d’allotjar entitats socials tianenques, tot i que, ara per ara, quedaran bastits però sense acabats fins que hi acullin una altra entitat. La voluntat de l’Ajuntament és que tots tres siguin locals d’ús polivalent per entitats de la vila, explica la regidora de Cultura Núria Blasco:

 

El nou local tindrà un mur de formigó armat com a estructura. Anirà cobert, interiorment, tant a las parets com al terra, de fusta de pi. A la part exterior unes vigues també de fusta crearan una gran porxada.

Núria Blasco es mostra satisfeta de poder tirar endavant, definitivament, una de les grans obres públiques d’aquest mandat:

 

Ara mateix el projecte es troba en fase d’exposició pública i es pot consultar al web municipal. Posteriorment, si no rep al.legacions, el projecte sortirà a concurs i d’aquí a uns 4 mesos ja es començaran a remoure terres per instal.lar-ne els fonaments.