Josep Llagostera Celebra el Gol

El CCE Tiana (0-2) guanya i aconsegueix un marge de 5 punts respecte el segon

El CCE Tiana ha aconseguit una treballada victòria al camp del Can Perallada. Els de José Gómez s’han imposat per 0 a 2 i han deixat sentenciada la seva continuïtat al capdavant de la taula. Els blaugranes s’han avançat en el marcador ja entrada la segona part, en que al minut 65, Llagostera ha fet el primer gol que donava un punt de tranquil·litat. A partir d’aquí nervis i molta pressió per part de l’equip egarenc que ha aprofitat el factor camp i s’ha llençat molt més a l’atac. Escoltem Jose Gomez

Això ha provocar que el CCE Tiana es veiés amb molts més espais i a falta d’un minut per a la conclusió dels 90 minuts Llagostera ha marcat el definitiu 0 a 2 que ha enfonsat les opcions dels de Terrassa.

Aprofitant les entrebancades dels de Pineda

Aquesta setmana ha estat rodona pels interessos del CCE Tiana. A part de guanyar al Can Perellada que era el tercer classificat, han pogut veure com el Poblenou de Pineda queia contra tot pronòstic per 3 a 2 al Municipal de Cabrils. Resultat sorprenents com reconeixia el mateix entrenador

D’aquesta manera els tianencs són més líders amb un avantatge de 5 punt sobre el segon, que és el Poblenou i de 6 respecte al segon grup perseguidor on hi trobem: Can Perellada i Argentona.