Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Carme Cussó, 15 anys posant la veu a Ràdio Tiana

Es descriu com una enamorada de Tiana, diu que no sabria viure enlloc més. La Carme Cussó va néixer a Tiana i sempre ha participat en la vida social del poble.

Carme Cussó a l'estudi
Carme Cussó a l’estudi

Des de fa 15 anys posa la veu als micròfons de Ràdio Tiana, ha participat en diversos programes. Va començar al Magazzine matinal de l’emissora, comentant les notícies de les revistes del cor. Aquest dilluns, coincidint amb l’emissió del seu actual programa, l’Envelat, ha celebrat aquest aniversari a les renovades instal·lacions de la 107.2 FM. Explica que li hagués agradat estudiar periodisme i que manté molt bon record de totes les col·laboracions que ha fet per aquesta emissora, per Ràdio Ciutada de Badalona o, fins i tot, per Catalunya Ràdio.

 

Carme Cussó també ha participat a un programa de cinema i el que recorda amb més orgull és “Tiana m’enamora”. Amb aquest programa, la col·laboradora, va donar a conéixer a través de la FM la història de 50 persones del poble: “vivències d’escriure un llibre”, segons Cussó. En aquests moments, presenta l’Envelat al costat de Josep Sánchez. El programa musical és un dels més participatius de l’emissora, reben de mitjana entre 10 i 20 trucades.