Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El grup Free Fall Band nominat pels Enderrock 2014

El grup Free Fall Band va aconseguir passar el primer tall. El 26 de gener la revista va tancar la primera volta de la votació popular als Premis Enderrock 2014 amb 5.500 vots recollits. Els usuaris registrats podran tornar votar a la segona ronda, des d’avui i fins al diumenge 16 de febrer, a través del web d’Enderrock. En aquesta segona ronda ja només es pot votar un dels 10 classificats en cada categoria. La noticia ha enxampat als Free Fall Band gravant el seu darrer disc i s’assabentaven gràcies a Ràdio Tiana, com deia el mateix Xavier Armiñana.

 

Saben que la competència és molt dura i que ho tenen complicat. Noms com Love of Lesbian o Delafé y Las Flores Azules són noms importants, però més que tenir problemes amb la competència es mostren contents d’estar entre aquests noms.

 

Teniu temps de votar fins al proper dia 16 de febrer.

 

Enregistren el seu segon treball

Durant aquests dies els Free Fall Band han estat tancats en una bombolla i gravant el seu segon disc d’estudi. Amb un nou productor i amb moltes ganes els maresmencs han estat preparant aquest disc encantat de la manera de treballar del seu nou productor.

 

Segons deia el mateix Armiñana, després de moltes gires i de molts concerts tenien el cuc de gravar en un estudi i estan quedant satisfets amb el resultat.

 

El nou disc sortirà al llarg d’aquest 2014 i esperen que tingui el mateix èxit que el primer.

Recupera l’entrevista que li vam fer a Xavier Armiñana