Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els comerciants de Tiana sí que volen cotxes al centre

Els comerciants de Tiana volen mantenir la circulació de vehicles pels carrers del centre. Segons l’Associació de Comerciants és important que els veïns i veïnes puguin aparcar ben a prop de les seves botigues. L’Associació ha publicat els resultats de l’enquesta sobre el pla que prepara l’Ajuntament per reduir el trànsit a aquests carrers, el Retrobem-nos. Aquesta enquesta s’ha repartit entre els 21 comerços associats, dels quals han respòs 18, i els 5 no associats.

El 42% dels enquestats es mostren contraris a convertir la zona en prioritària pels vianants, mentre que el 31% veu amb bons ulls la opció de fer una zona parcial. Aquests últims estarien a favor de tancar el trànsit, per exemple, els caps de setmana. Dels 23 enquestats, 19, és a dir un 83%, creu que són necessaris els aparcaments del carrer del Centre. Segons ells, a Tiana hi manquen llocs per aparcar i els que hi ha faciliten que tothom pugui anar a comprar. Sobre aquests aparcaments, la majoria de comerciants, estarien a favor de convertir-los en pàrquings limitats o exprés, entre els 90 i els 45 minuts.

Els comerciants de Tiana demanen a l’Ajuntament un pla per potenciar el comerç i creuen que el Retrobem-nos podria provocar el tancament de molts comerços de la zona. L’ACIST ha publicat aquesta enquesta a través de les seves xarxes socials. Tot i haver-la fet pública es neguen a fer declaracions a Ràdio Tiana perquè no volen transmetre amb una sola veu la opinió de molts. Aquesta enquesta es pot trobar a la pàgina del facebook de l’ACIST.

 

Consulta l’enquesta de l’ACIST

https://docs.google.com/file/d/0B6kgdQD69e92YmJhWXRHMHZ3UTQ/edit?pli=1