Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana cau derrotat de manera clara (9-1) contra el Liverpool

Mal partit els tianencs que han perdut de manera clara contra el Liverpool per 9 a 1. Els tianencs han vist com els marcaven el primer els mataronins i podien empatar, però no han pogut fer res per guanyar ja que els de la capital del Maresme han pres la iniciativa i els blau-granes només han pogut fer que encaixar gols i veure com cada un que rebien era una llosa, com explicava el mateix entrenador del primer equip: Carlos Munuera

El resultat al final de la primera part era d’un clar  4 a 1 i deixava sentenciat el partit. A la segona part monòleg mataroní que ha deixat al Tiana sense opcions de poder fer res. Els tianencs han fet de nou un mal partit i demostra que el CCE Tiana segueix sense aixecar cap aquesta temporada, com ha explicat el mateix entrenador

El CCE Tiana ha incorporat aquesta setmana tres nous jugadors i augmenta la plantilla fins a 18. Encara no està tancada, ja que l’entrenador vol doblar les posicions. Els tres jugadors són un lateral i dos migcampistes de tall més defensiu. Uns jugadors que segueixen sent joves, una facultat que demostra que aquest equip encara té marge de millora i que cal trobar un punt d’equilibri. La veterania de la categoria és el que busca ara l’entrenador. Carlos Munuera

La propera setmana jugaran contra la Juventus, un rival que està en la matexia situació que ells i que és dels, a priori, assequibles de la categoria.