El CCE Tiana comença la segona volta com la primera, amb derrota contra el Ath Mataró (4-1)

Partit dolent aquesta setmana del CCE Tiana. Els de Juan Carlos Giménez han caigut per 4 a 1 contra l’Atlètic Mataró, un rival que ocupa la zona mitja de la taula i contra el que ja van perdre a la primera volta. Els tianencs s’han avançat al marcador i semblava que el partit es posava de cara al minut5 de partit i semblava que la ratxa continuaria. Però no ha estat així. Al 36 han empatat els locals i han deixat al conjunt tianenc tocat.

A la segona part les coses no han millorat, tot el contrari. Els tianencs sempre han anat a remolc i no han pogut fer res. Tres gols més han sentenciat un partit que ja tenien en contra des del principi. Com ha explicat el mateix entrenador, Juan Carlos Giménez

Els tianencs consideren que aquesta derrota ha estat un mal menor. Encara que els fa reflexionar. Ha estat un entrebanc que saben que no es pot tornar a repetir.

Tot i el resultat segueixen esperant que els partits tirin endavant. Volen aspirar a la promoció, que ara tenen a 9 punts. No és tan lluny si es té en consideració que queda tota la segona volta per disputar, Juan Carlos Giménez

Amb aquest marcador el Tiana es manté a la sisena posició i encara té la promoció a 9 punts amb tota una volta per jugar. La propera setmana reben la visita del Sant Pol B un equip que ocupa la zona alta i una víctima propiciatòria per poder endur-se el marcador.