Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Primeres xifres sobre l’enquesta als usuaris del Casal

307 persones són les que finalment han participat a l’enquesta formulada sobre el Casal de Tiana. Encara en fase d’estudi, les primeres conclusions són que cal apostar per la continuïtat dels serveis tal i com es troben actualment, ja que no hi ha hagut disparitat d’opinions. El tècnic de l’àrea municipal de participació ciutadana, Marc Rams, apunta que a l’enquesta no s’han trobat amb puntuacions ni molt altes ni molt baixes.

 

En total es van respondre 309 enquestes, tot i que dues no van ser vàlides per duplicitat. Una de les dades més curioses és que més dels dos terços de les enquestes van ser contestades durant els primers tres dies, sent-ne 91 les persones que ho van fer el primer dia. Segons Rams, aquest fet denota les ganes dels tianencs per respondre a les qüestions proposades sobre el Casal.

 

Pel que fa purament a dades, destaca un 16% de persones que no resideixen al poble, mentre que el percentatge de respostes entre dones i homes ha estat pràcticament el mateix: el 51% de dones i el 49%, els homes. L’1% restant no va especificar-ne el gènere. Els resultats han estat satisfactoris pel que fa al percentatge d’edats que han respost, ja que reflecteix la població tianenca.

 

Finalment, l’enquesta també s’adequa a la realitat social de Tiana en qüestions educatives. Un 73% del total diuen tenir estudis superiors. Sobre la composició d’edats, Marc Rams també n’ha tret conclusions interessants.

 

L’enquesta, oberta del 25 de novembre al 13 de desembre, ha estat contestada majoritàriament en format electrònic, 262 (un 85% del total), mentre que 45 persones ho han fet en paper.