Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana comença a millorar i empata contra La Llàntia (1-1)

Primer partit important de Ferran Martin a la banqueta i primer punt important a casa contra La Llàntia de Mataró. Els tianencs s’han avançat en el marcador amb el de gol de Kiko Peña, un dels reincorporats i que aquesta setmana han començat a destacar. També ha tornat Jordi Sarabia que ha marcat la diferència al centre de la defensa, ha posat veterania i ordre. Molt més que no pas en altres partits. Al descans el Tiana ha marxat per davant en el marcador, cosa que no havia passat en molts moments d’aquesta temporada.

 

Però a la segona part s’ha començat a notar la baixada física que l’equip tenia i han començat la ronda de canvis. Tot i que els mataronins han empatat els tianencs han estat capaços de mantenir el resultat fins al final i acabar sumant un punt valuós contra un rival que ocupa la cinquena posició de la taula.

 

Ara cal seguir formant l’equip de cara a la propera setmana per poder treure un millor resultat i seguir sumant. La bona noticia és que ja no són cuers, ara aquesta posició és per la Grama B.