Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana empata i no pot assaltar el liderat (2-2)

El CCE Tiana ha empatat al camp del Sant Pol. Els de José Gómez han vist com els locals se’ls avançaven amb l’1 a 0. Però no ha estat cap problema pels tianencs que amb Argudo i Pau Darbra. Semblava que amb l’1 a 2 les coses se li posaven de cara a un Tiana que derrotava a un Sant Pol que ocupava la zona alta de la taula i feia bo el que els blaugranes tinguessin el partit a favor quan ho fan en partits complicats contra els de la part alta.

La mala noticia ha arribat a falta de 30 minuts per acabar el partit els tianencs han  vist com els hi xiulaven un penal a la sortida d’un corner i ha estat el 2 a 2 final i ja el CCE Tiana ha fet un pas enrere al quedar-se amb un home menys, com reconeixia el mateix entrenador. José Gómez

 

Els tianencs han vist com l’equip ha anat endarrerint i conformant-se amb l’empat a aquesta recta final de la temporada, ja que tampoc és un resutat tan dolent, encara que el Poblenou els ha superat a la classificació.

 

Ara falta tancar com sigui aquesta temporada ja que queden dos partits, el primer contra l’Aguila i el següent en un que podria ser definitiu com és el de l’Argentona a la darrera jornada i que pot ser clau per la classificació pel play off d’ascens.