Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esther Pujol demana el vot d’esquerres per Europa

Enmig de la campanya electoral per a les eleccions europees, l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, ha demanat el vot cap a l’esquerra. La líder socialista del municipi, ha explicat que les decisions que pren Europa “impacten directament als ciutadans”. Ha destacat que, aquestes, afecten els drets de les persones, la relació dels ciutadans amb les entitats financeres o les estructures empresarials existents.

 

Pujol també ha parlat de la importància que tindria la Justícia europea. L’alcaldessa creu que el Tribunal d’Estrasburg fa una bona defensa dels ciutadans quan la justícia del país no dóna resposta.

 

Antoni Fogué: “Europa necessita un canvi”

Un cartell electoral a la Plaça dels Enamorats
Un cartell electoral a la Plaça dels Enamorats

A més, dies abans que se celebrin aquests comissis, el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué ha visitat Tiana. Fent honor a l’eslògan de la campanya del seu partit, el socialista s’ha afegit a les paraules de l’alcaldessa i ha remarcat que “Europa necessita un canvi”.

 

Antoni Fogué ha afirmat que el PSC i el PSOE no permetrien les retallades socials que, segons ell, els partits de dretes accepten per part dels poders europeus.