Pau Blasco en un moment del Ironman 2014. Foto de Gemma Arrabal
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pau Blasco: Finisher amb molt bon resultat

El cap de setmana Calella ha viscut tot l’ambient de l’Ironman. El maresme ha vist com s’omplien tant les carreteres com els hotels per aquesta prova que ha congregat més de 1500 triatletes. Entre ells  el tianenc Pau Blasco que ha aconseguit acabar la prova amb un temps de 6 hores i 18 minuts que està molt bé. Ell reconeixia que el més dur ha estat sens dubte el tram de bicicleta, pels grans desnivells ja que han hagut d’anar fins al Montseny.

 

Una primera edició sota la marca Ironman després de que aquesta comprés l’empresa organitzadora que ho feia sota el títol de Challenge. Segons el mateix triatleta tianenc aquest canvi es nota en com es viu aquesta prova des de dins. Pau Blasco

 

Amb aquest temps, Blasco, considera que ha acabat en les seves espectatives, ja que esperava fer-ho en 6 hores. De cara al 2015 espera poder fer l’Ironman complert que se celebra al octubre, ja que ara mateix no es veu capacitat.

Pau Blasco en el moment d'agafar la bicicleta. Foto de Gemma Arrabal
Pau Blasco en el moment d’agafar la bicicleta. Foto de Gemma Arrabal

 

La prova la guanyen un francès i una danesa.

El francès Sylvain Sudrie i la danesa Camilla Pedersen han estat els guanyadors de l’edició inaugural de l’Ironman 70.3 Barcelona-Calella que s’ha celebrat aquest diumenge. Més de 1500 triatletes vinguts d’arreu del mon han participat en aquesta edició que era la primera sota aquest segell. El francès ha guanyat amb un temps de 4 hores 2 minuts i 43 segons. Ha tingut molt de marge a la zona de bicicleta i l’ha anat dosificant a la mitja marató.

En la categoria femenina, s’han complert les expectatives i la gran favorita, la danesa Camila Pedersen, ha tornat a guanyar a Calella, on ha ho va fer amb la marca Challange. El seu temps: 4 hores 36 min 16 segons ha estat molt bo.