Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana pot ser líder aquest cap de setmana

El CCE Tiana pot tenir una jornada rodona. Depenent dels resultats podria  ser líder. Els de José Gómez juguen contra el Calella que ocupa la penúltima posició de la taula amb només 7 punts, encara que els de l’alt maresme recuperen un total de 5 jugadors lesionats. Si guanyessin en aquest partit, els tianencs es podrien posar primers. Perquè això passes el CCE hauria d’esperar els resultats de l’Arenys, segon classificat que juga contra el Sant Pol Atlètic,  cinquè a la taula de classificacions,i el de l’Argentona, el líder,  que juguen contra L’Hospitalet Atlètic, que és tretzè. El Tiana ara mateix és tercer amb 26 punts empatat amb l’Arenys que és a dos punts del líder i l’Argentona que en té 28.

El Bàsquet Tiana necessita canviar la dinàmica com sigui. Els de Ramon Pla han de trencar la mala ratxa de resultats que porten i tornar a posar-se en el bon rumb si no volen perdre la categoria al final de temporada. Aquesta setmana els taronges tenen un partit que si que és de la seva lliga, ja que juguen contra el Sant Joanenc. Els de la Garrotxa arriben en una posició incòmode, ja que son dotzens amb 4 partits guanyats i 8 de perduts. El Bàsquet Tiana ocupa la catorzena posició amb 3 victòries per 8 derrotes, i recordem que té un partit menys que recuperarà el 22 de desembre contra el Granollers.

El Futsal Tiana juga contra uns vells coneguts com son els del Sansur al pavelló de l’Espanya Industrial de Barcelona. Alguns jugadors ja es coneixen i saben bé les característiques del rival. Alguns són companys de Selecció Absoluta Catalana. L’entrenador del primer equip Jorge Asensio sap que cal garantir els partits de casa i guanyar els màxims possibles a fora i en aquest desplaçament és important sumar i més després d’una aturada i de fer un dels millors partits que es recorden.

 

El Futsal Tiana és segon amb 24 punts, a només 3 del Esplais. Si guanyen aquesta setmana miraran de reüll els resultats dels rivals directes, que se les veuen contra el Sants.

El Volei Tiana sap que no es pot permetre cap error en aquesta setmana, i al llarg de tota la temporada, si no volen perdre la part alta de la taula. Les noies de Jose de la Barrera tenen un partit a casa contra l’Olot. Les tianenques, que són terceres amb 9 victòries i només una derrota, els queda guanyar i esperar a veure que fan els Monjos i el Lloret, que són els que van per sobre a la lliga. L’Olot és un rival de la zona mitja que porta un balanç de 5 guanyats per 5 perduts i que la darrera jornada va perdre contra el segon classificat el Lloret de Mar.

El Club Petanca Tiana segueix líder del seu grup segon de la tercera divisió. Els de casa nostra tenen un partit que es pot convertir amb un tràmit. Juguen contra el Pineda de Mar que ocupa la penúltima posició de la lliga. Després de la victòria ajustada contra el Casc Antic de Montgat per 7 a 9, ara afronten un partit que es pot convertir en una nova passejada que els refermi en el liderat de la lliga.