El CCE Tiana guanya al camp del líder (1-2) i torna a optar a l’ascens

El CCE Tiana ha aconseguit una bona i treballada victòria a casa del líder el Poblenou de Pineda de Mar. Els de José Gómez s’han imposat per 1 a 2 en un partit que ha fet que els tianencs recuperessin les ganes de tornar a competir per l’ascens. Els baugranes han aconseguit marcar a la primera part i al descans marxar amb l’1 a 0 al marcador. Ja a la segona part els  del CCE han seguit mantenint i han ampliat l’avantatge. Els de Pineda han aconseguit retallar distàncies, però el partit feia que els de José Gómez tinguessin moltes més opcions.

Al final de partit el mateix entrenador es mostrava satsifet tot i la manca d’efectius. José Gómez

I és que els tianencs han anat a Can Xaubet de Pineda amb només 2 canvis i un d’ells un porter.

Tornen a lluitar per l’ascens

Amb aquest marcador els de José Gómez tornen a entrar amb moltes ganes a la part alta de la taula i demostrar que encara tenen opcions a l’ascens. Els blaugranes estan a un moment bo i esperen recuperar jugadors aquesta Setmana Santa. Amb aquest marcador i esperant els propers enfrontaments directes tot està obert com deia el mateix entrenador

Ara arriben unes merescudes vacances de Setmana Santa que els servirà per desconnectar i afrontar amb ganes la recta final de la temporada.