Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Olga Rué: “Sí que em veig com a alcaldessa, podem girar la torna”

 

“Sí que em veig com a alcaldessa, jo crec que podem girar la torna. Si no tingués aquesta visió possiblement no hagués agafat el relleu”: així de convençuda s’ha mostrat la futura candidata de Convergència a les properes eleccions municipals. Olga Rué ha estat a l’entrevista de l’informatiu de Ràdio Tiana després de sortir escollida pel seu partit.

Còpia de DSC06052

L’actual regidora creu que l’esteticisme podria ser perjudicial per a la formació i que aquest canvi aportarà frescor. Fa 20 anys des de que CiU va perdre l’alcaldia al poble i els últims resultats municipals contrasten molt amb l’ampli suport que aquest partit ha rebut en eleccions catalanes i espanyoles.

 

Rué ha explicat que volen recuperar la confiança d’un “gran potencial convergent” que assegura que hi ha a Tiana. A més, ha dit que ara, el seu partit, ha liderat un procés sobiranista molt important.

 

El projecte d’Olga Rué i Convergència

Tot i que encara queda més d’un any per a les properes eleccions municipals, la candidata de Convergència ja ha avançat que el seu projecte es basarà en mantenir el que Tiana ja té i en solucionar el que és prioritari. En aquest últim cas, referint-se a l’obertura del Passeig de la Vilesa, per eliminar el doble revolt. Rué creu que el poble està molt ben dotat i que el que falta es donar-lo a conèixer encara més, a través dels festivals i esdeveniments que s’hi celebren.