El CCE Tiana guanya al Dosrius (4-0) i escala posicions a la taula

El CCE Tiana ha aconseguit una victòria molt treballada aquesta setmana davant del Dosrius. Els de Juan Carlos Giménez han sortit amb una mentalitat molt clara des del primer minut, guanyar per evitar caure més posicions i començar a mirar més a la part alta que a la zona mitja. A més, aquesta setmana, tocava un rival difícil, el Dosrius portava una molt bona trajectòria que s’ha truncat al municipal de Tiana.

El Tiana ha dominat el partit des d’un bon començament. Ja s’ha posat per davant només començar. Als 20 minuts ha marcat el primer que ja deixava el partit encarrilat. Ja a la segona part han vist com el rival, el Dosrius, es desfondava a nivell físic i això ho han aprofitat els tianencs per sentenciar el matx. Per fer-ho han necessitat poc més de 13 minuts. Entre el 61 i el 74, han arribat els altres 3 gols que han deixat el partit sentenciat amb un 4 a 0 que ha estat definitiu.

Amb aquest marcador el CCE Tiana se situa a la quarta posició empatat amb segon i tercer, Canet i Sant Vicetní, amb un total de 9 punts. Primer és el Molinos que conta els seus partits per victòries. De cara a la propera setmana tenen un partit assequible al camp de l’Iluro de Mataró. En aquest enfrontament esperen poder treure un bon resultat que els apropi més al liderat de la classificació.