Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Bàsquet Tiana supera el primer partit amb nota contra el Premià (63-86)

El Bàsquet Tiana segueix fent bones les expectatives que el situaven a la zona alta de la taula. Els tianencs han sumat una nova victòria que els deixa líders en solitari de la categoria i com a únic rival invicte. Els de Jose Luis Martínez han derrotat al Premià per 63 a 86 i ja comanden la tercera catalana en solitari.
El partit es presentava interessant. El Bàsquet Tiana sabia que guanyant s’instal·lava a la part més alta de la taula i davant tenia un Premià que havia donat la sorpresa aquesta temporada. Els de Martínez no volien sorpreses i sabien que calia anar a per totes. En els darrers partits dels taronges s’havia vist una relaxació que no era possible que es tornés a repetir. En aquest sentit els tianencs han estat molt entonats i han estat pendents tot el partit, el que no només els ha donat la victòria sinó també un ampli avantatge de cara al bàsquet averatge.

 

La propera setmana visiten la pista del Cabrils, un rival que ocupa la zona baixa de la taula. Però tot i això no es poden adormir, cal que aconsegueixin una bona victòria per seguir a la part alta i evitar les ensopegades contra els rivals assequibles.