El Vòlei Tiana suma una nova derrota (3-2) però millora la imatge

El Vòlei Tiana continua amb el seu període d’acomplament i adaptació de les jugadores. Aquesta setmana han fet un pas endavant en caure derrotades per la mínima a la pista del Lloret. Les de Xavier Valls van caure per 3 a 2 contra el que era el líder invicte de la categoria. Les tianenques van començar el partit guanyant el primer set, el que suposava també el primer set a favor de tota la temporada. Ho van fer per 15 a 21 i deixava el partit de cara pels interessos de les de casa nostra.

Ja al segon set el Lloret va guanyar i demostrar la seva posició a la taula i es va imposar, això sí per un ajustat 25 a 22. El tercer també va ser per les locals per un ajustat 25 a 2 i el quart va caure del cantó de les de Xavier Valls per 21 a 25. Tot es decidiria en el cinquè i definitiu set. La sort i la millor preparació física, va fer que caigués del cantó de les de la selva i el Lloret es va endur el desempat per 15 a 7.

Amb aquest marcador, però, les noies fan un pas endavant i, tot i seguir a la cua de la classificació, encara tenen molt de marge de millora. Ho estan aconseguint. La propera setmana reben al Valls d’Andorra que esperen que els serveixi per fer el pas definitiu i aconseguir la primera victòria de la temporada.