El CCE Tiana guanya amb comoditat el Rocafonda (4-1)

El CCE Tiana ha tornat amb les piles ben carregades del darrer pont. Els de Juan Carlos Giménez s’han emportat el partit contra el Rocafonda de Mataró per un clar 4 a 1, un partit que han tingut dominat de principi a fi.

Els de Juan Carlos Giménez tenien molt clar que no podien deixar escapar un rival que tenen just per sota a la taula classificatòria. Els tianencs, com ja va dir l’entrenador a la prèvia, han anat a buscar el gol al primer minut. La màxima era marcar ràpid per poder tenir opcions i perquè el rival no es tanqués. Així ho van fer i al minut 2 ja s’avançaven al marcador. El gol ha estat un bàlsam per l’equip, tal com explica l’entrenador, Juan Carlos Giménez:

Al minut 23 feien el segon i marxaven al descans amb aquest avantatge. Ja a la segona part el Tiana va seguir dominant en tot moment i el Rocafonda no podia avançar posicions. Al minut 70 els de Giménez van sentenciar el 3 a 0. No va ser el darrer, ja que el minut 81 encara van fer el quart i definitiu gol. Davant d’un Tiana molt més relaxat, els mataronins han retallat distàncies amb un gol de contracop:

Després de la bona victòria d’aquesta setmana i del bon partit de l’anterior, l’entrenador veu com les modificacions que va incorporar a la zona de creació han fet l’efecte esperat. Han aconseguit que l’equip segueixi endavant, amb una línia molt clara. Juan Carlos Giménez:

Ara, els tianencs ja pensen en el proper partit. Visiten un camp en teoria fàcil: el de l’Arenys de Munt, cuer de la categoria i que només té un punt. Tot i això l’entrenador no es vol aventurar a fer previsions gaire optimistes.