Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana venç la Juventus de Mataró al descompte per 1 a 2

Partit travat el que ha tingut aquest cap de setmana el CCE Tiana. Els de Juan Carlos Giménez han anat sempre per darrera al marcador. La Juventus de Mataró s’ha avançat en un primer moment i els tianencs han vist com els mataronins es tancaven al darrera. Aleshores, els blaugrana han començat a atacar sense pietat la porteria dels mataronins però sense opcions: a falta de 5 minuts perdien. Ha estat aleshores quan al minut 91 i al 96 el Tiana li donava la volta al marcador. És,m doncs, una victòria que ha estat molt més important anímicament que no pas pels 3 punts aconseguit, tal com assegurava l’entrenador, Juan Carlos Giménez:

 

Els tianencs han anat a per totes i s’han endut tres punts que suposen la segona victòria de la temporada de manera consecutiva. Tot i la victòria el mateix entrenador s’ha mostrat crític amb l’equip. Reconeix que “no han estat fins”:

 

Amb aquest marcador, el CCE Tiana torna a ser a la zona tranquil·la de la taula classificatòria. Els tianencs tenen clar que ara es troben en un bon moment. Després de les dues victòries han entrat en una dinàmica diferent a la passada temporada, i l’equip ha anat a més. Juan Carlos Giménez:

 

Els tianencs saben que no poden deixar cap partit i que han d’anar a per totes. La propera setmana es veuen les cares contra el Dosrius, un rival de la zona alta i contra el qual esperen treure un bon resultat a casa.