El CCE Tiana guanya a l’Iluro (2-3) i agafa la zona alta de la taula

EL CCE Tiana ha sumat la tercera victòria consecutiva de la temporada al camp de l’Iluro de Mataró per 2 a 3. Els de Juan Carlos Giménez han tingut un partit molt més del que podria semblar a la primera part. Els tianencs s’han imposat amb molta claredat. Han fet dos gols que han suposat avançar-se i deixar el partit encarrilat. Aquesta situació ha fet que al tornar del descans estiguessin massa relaxats. Una relaxació que podria haver passat factura als tianencs. Tot i això al rebre el 1 a 2 han reaccionat de manera “immediata” com ha explicat el mateix entrenador, Juan Carlos Giménez

Els tianencs han fet un molt bon partit que han controlat en gairebé tot moment. Només rebre el gol dels mataronins, els tianencs han tornat a posar-se a la feina per tornar a ampliar distàncies i ho han fet. Han aconseguit el 1 a 3 que donava la tranquil·litat definitiva a l’equip. Al descompte ha arribat el gol dels mataronins.

Amb aquest marcador la taula classificatòria queda molt ajustada a la zona alta. L’entrenador creu que quedarà així la resta de la temporada i que veu difícil que aquests equips punxin.

Els tianencs han aconseguit adaptar-se a la categoria de Quarta catalana. Els tianencs s’estan adaptant als jugadors i a la categoria. Mica en mica el Tiana ja és un equip de quarta catalana. Ara han anat a un camp que les mides ja han estat estudiades i tenen clar que ara tenen molt millor adaptació al joc que es proposa en aquesta categoria, Juan Carlos Giménez

Amb aquest marcador els tianencs continuen a la zona alta de la taula classificatòria. La propera setmana el CCE Tiana rep la visita del Canet, un rival que ara està a la zona alta de la taula.