Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana colíder, juntament amb l’Arenys de Mar

El CCE Tiana guanya aquest cap de setmana, en la seva visita a l’Alt Maresme, situant-se colíder del grup 4t de 3a catalana. Ho fa en un partit disputat contra un dels rivals de la part baixa de la classificació, el Calella, però que ha estat més complicat del que tots s’esperaven.

Els tianencs s’han avançat al marcador al minut 36 amb un gol de Pau Darbra. Un enfrontament que semblava posar-se de cara fins que, un minut abans del descans, el Calella ha empatat gràcies a Manuel Gómez.

Al sortir del vestuari la consigna és clara: és important guanyar el partit perquè la victòria podria traduir-se en el lideratge de la taula, i s’ha de fer contra un rival que també necessita el resultat positiu per allunyar-se del descens.

Les coses es compliquen més pels nois de José Gómez, quan al minut 72, encara amb el partit igualat, els tianencs hauran de jugar amb un home menys per l’expulsió de Sarabia. Uns jugadors, però, que no deixen de pressionar i que, només 7 minuts més tard, marquen el gol que els dóna l’avantatge al marcador. Més tard, al minut 90, arriba la tranquil·litat absoluta pels tianencs amb l’1 a 3 definitiu, que proporciona el gol de Daniel Cal.

Amb aquest marcador i la resta dels de la Jornada, el CCE Tiana, amb 29 punts, s’ha situat a la part més alta de la classificació del grup 4t de 3a catalana. Els locals, però, empaten a punts amb el CF Arenys de Mar, que se situa primer per mitjana de gols marcats, per “averatge”.