Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana patina per la Marató, a Vic

El Club Patinatge Tiana ha aportat dos dels seus números per col·laborar a la Marató de tv3 que, enguany, dedica els fons recaptats a la investigació de les malalties neurodegeneratives. Les més petites de l’entitat esportiva han sorprès el públic amb ‘Rumba Catalana’ mentre que les més grans han patinat al ritme de Michael Jackson. “Sempre intentem anar allà on ens conviden però, en aquest cas, és més agradable perquè ajudem a la causa”, ha explicat la Presidenta del Club Patinatge Tiana, Consol Rosés. La participació dels patinadors del municipi ha estat gràcies a la organització del Club Patí Vic que, un any més, ha preparat una activitat, en forma d’espectacle, per a la Marató.

El festival ha aconseguit 220 euros pel programa d’aquest 2013. Els assistents en l’acte han pagat un euro per veure els balls dels concursants, un recapte que anirà destinat al programa solidari de Televisió de Catalunya. Rosés ha afirmat: “la nostra participació és molt important perquè portem un autocar ple de pares”. La Marató, de moment, ja porta recaptats més de 9 milions i mig d’euros.

Iniciatives com aquesta han estat sempre molt esteses a Tiana, tot i que des de fa uns anys ha baixat la participació en aquest tipus d’actes.