El CCE Tiana ja és equip de Quarta Catalana

El CCE Tiana ha consumat el seu descens de categoria aquesta setmana fins a quarta catalana. Tot i fer un molt bon resultat al guanyar al Poblenou de Pineda de Mar de manera clara per 4 a 0. Els tianencs han fet la seva part de les obligacions, però els resultats de la resta de la jornada com l’empat de la Juventus contra el Pineda de Mar i la victòria del Premià de Dalt a la visita al camp del Turó de la Peira han fet que l’equip consumés un descens com ha confirmat el mateix entrenador del primer equip, Juan Carlos Giménez

Els tianencs han fet un molt bon partit. En que no han donat cap opció als de Pineda. Ivan Noguera ha marcat el primer al minut 6. El partit ha estat amb aquest marcador fins a falta de 15 minuts. En aquell moment el CCE Tiana ha marcat tres gols de manera gairebé consecutius amb tres gols més que han trencat els esquames i han aconseguit la victòria

Tot i això aquesta setmana ha arribat un descens que ja feia temps que estava a l’ambient i que aquesta setmana s’ha consumat. Segons el mateix tècnic considera que porten massa temps a la corda fluixa i es veia a venir, bàsicament per un fet de no dependre d’ells mateixos.

El tècnic creu que ha estat una temporada “atípica”. Giménez diu que el fet de canviar fins a tres vegades d’entrenador han condicionat un resultat que al final no han pogut consolidar el projecte. Juan Carlos Giménez

Ara només queda una setmana i un partit contra l’Alella. Tot i consumar el descens esperen que serveixi per anar a per totes i aconseguir els tres darrers punts per marxar a quarta amb el cap ben alt.