Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana perd contra el Cabrera (1-0) i ja és tercer

El CCE Tiana ha tornat a perdre per segona setmana consecutiva i ha vist com el liderat ara encara li queda més lluny. Els de José Gómez no han pogut fer res contra un Cabrera que es va imposar en el marcador per 1 a 0. Un resultat molt curt, però que és molt dolent pels interessos del primer equip de l’entitat.

El partit ha estat dolent en línies generals i el Tiana ha vist un d’aquells partits de 0 a 0 i que el Cabrera ha fet el gol en una de les poques ocasions que han tingut. A més als pocs minuts el Tiana ha vist com li expulsaven un jugador. En aquell moment tot es va fer “molt costa amunt” deia el mateix entrenador. Un José Gómez que es mostrava molt descontent.

El Poblenou ha retallat 9 punts

La nota negativa és la victòria del líder, que no és altre que el Poblenou de Pineda, que ha guanyat a la seva visita al Can Perellada de Terrassa. Amb aquesta situació els tianencs han vist com els de Pineda els hi ha arribat a retallar 9 punts en poques jornades. Un equip que està fet per pujar, com explicava el mateix entrenador del primer equip del Tiana.

A més ara ocupen la tercera posició del grup quart de tercera catalana per darrera de l’Argentona, que amb els resultats de la jornada ha passat a la segona posició.