El CCE Tiana perd contra el Cabrera (1-4) i segueix lluny de la salvació

El CCE Tiana ha perdut de manera clara aquest cap de setmana per 1 a4, a la vista del Cabrera al Municipal. Els de Juan Carlos Giménez no han pogut fer res contra un rival de la zona alta i que el mateix entrenador ja avisava de la seva perillositat. El partit començava bé, amb un gol que ha avançat als tianencs al minut 19. L’alegria ha durat poca estona ja que ha empatat el Cabrera al 26. Amb l’empat a 1 s’ha marxat al descans. Ja a la segona part el Tiana ha vist com el Cabrera sortia a per totes i han marcat tres gols més que han deixat el partit sentenciat. Però el problema ha estat molt més metnal per part del CCE Tiana que no pas físic. Un partit que no han pogut controlar sobretot a la segona part, com explica l’entrenador. Juan Carlos Giménez

Tot i la victòria de la Juventus la salvació segueix igual

Aquesta setmana a més ha tornat a guanyar la Juventus de Mataró contra la Gramanet B. Tot i això el Premià de Dalt segueix marcant la salvació, encara que queda una jornada menys. El veure molt més allunyat no afecta a l’equip que espera poder. Els tianencs saben que cal anar a per totes.

De moment a nivell matemàtic encara hi ha possibilitat de salvació, mentre n’hi hagi l’esperança no es perdrà, Juan Carlos Giménez

La propera jornada tenen un compromís assequible contra l’Empenta. Un rival de la seva lliga i contra el que només els hi val sumar per no despenjar-se de manera definitiva de la taula classificatòria.