El CCE Tiana perd contra el líder (4-1) i s’allunya de l’ascens

El CCE Tiana ha tornat a perdre aquesta setmana: continua, doncs, la seva mala ratxa de resultats. Els de Juan Carlos Giménez han caigut a casa del líder de la categoria, el Mataró, per 4 a 1 i s’allunyen encara més de les posicions d’ascens, el gran objectiu dels tianencs per aquesta temporada.

El partit ha començat amb un joc equilibrat, que s’ha trencat just abans del descans. El minut 41, el Molinos s’ha avançat al marcador i ha fet que al descans s’hi arribés amb un 1 a 0. Ja a la represa les coses han canviat i l’activat ha estat frenètica. El minut 67 el Tiana retallava distàncies, amb un gol d’Heredia que empatava el marcador. Era un moment en que semblava que els tianencs anaven a millor però no ha estat així. Juan Carlos Giménez:

Això ha fet reactivar els mataronins que s’han tornat a avançar al 70 i, dos minuts després, han sentenciat amb el 3 a 1. Abans d’acabar, però, el Molinos encara ha tingut temps de fer un gol més i deixar el marcador amb aquest 4 a 1 que fa molt de mal. El tècnic tianenc té molt clar que els seus van abaixar els braços:

Ara falta tirar endavant el més aviat possible. L’entrenador té molt clar que cal anar a refer coses i pensar en un futur. Les coses han de canviar al CCE Tiana i les paraules són paraules: ara calen fets. Juan Carlos Giménez:

La propera setmana el CCE Tiana rep la visita dels Salesians de Mataró. L’objectiu no és cap altre que guanyar i sortir de la zona mitja per tornar a mirar cap amunt.