El CCE Tiana perd de manera clara contra el Sant Vicentí (4-1)

El CCE Tiana ha tornat a perdre aquesta setmana per 4 a 1 contra el Sant Vicentí. Els de Juan Carlos Giménez han anat sempre per darrera al marcador. Els locals s’han avançat al minut 5. A la primera part, els tianencs encara han pogut aguantar i controlar el partit tot i anar perdent. Abans del descans ha passat el fet que ha condicionat tot el partit: al minut 41 han expulsat Alejandro González, fet que ha estat un condicionant massa fort. Ho explica el segon entrenador de l’equip, Òscar Chies:

La segona ha estat un recital dels mataronins que no ha pogut aguantar el Tiana. Els de casa nostra han vist com totes les accions del rival acabaven en gol. El segon entrenador, que ha portat l’equip per problemes de salut del primer, creu que quedar-se amb un jugador menys a un camp com el del Sant Vicentí penalitza, i molt

Tot i això els tianencs només han pogut marcar al descompte el gol de l’honor. Després de la derrota d’aquesta setmana, els tianencs es troben una mica despenjats de la part alta de la taula. Ara només esperen que els rivals més directes no esgarrapin més punts. Òscar Chies:

D’aquesta manera, els tianencs han encaixat la segona derrota consecutiva de la temporada. Ara han de rebre la visita del Viladecavalls B, aqui esperen guanyar per no deixar escapar més punts de casa