Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Bàsquet Tiana trenca la mala ratxa i guanya l’Argentona (84-80)

El Bàsquet Tiana ha tornat a guanyar aquesta setmana després de dues derrotes consecutives. Els de José Luís Martínez han fet un molt bon partit i han aconseguit guanyar  un equip com l’Argentona B, que és un bloc molt sòlid des de la temporada passada. Un equip que havien de guanyar per no caure més en la crisi en què estaven a punt de caure. Per l’entrenador era molt important guanyar i fer un bon partit. Ho han aconseguit. José Luís Martínez:

 

El tècnic creu que guanyar era molt important. Al Bàsquet Tiana els partits a casa no se li estaven donant del tot bé. Els mals partits al municipal es repetien i, tot i guanyar, no convencien. Per aquest motiu ara calia millorar a casa. Aquesta setmana també han millorat aquest factor.

 

El partit s’ha tornat boig els darrers minuts. Els tianencs han vist com passaven de guanyar d’11 punts a falta de 5 minuts a perdre de 7 a falta de 2 minuts. Amb aquest resultat els de Tiana han premut l’accelerador i han tornat a fer un molt bon parcial. Al final s’han imposat per 4 punts.

 

Els tianencs continuen “amb el Pla A”

Els taronges han aconseguit guanyar i demostrar que encara poden anar a per totes. Han tornat a demostrar que el primer equip té moltes ganes de tornar a tirar endavant. Recuperant mica en mica les baixes i pensant en la propera setmanes, comencen a mirar cap a les categories inferiors per acabar de reforçar el primer equip. Però torna el Pla A, com deia el mateix entrenador, José Luís Martínez

 

Ara ja comencen a pensar en la propera setmana. Només els val guanyar per seguir a la zona alta de la taula.