El CCE Tiana perd però segueix líder

Derrota del CCE Tiana a casa de la Llàntia de Mataró. Els de José Gómez han caigut per 3 a 1 amb un resultat inesperat, tenint en compte les posicions de l’un i de l’altre. El punt positiu de la jornada ha estat que la resta de partits han fet que els tianencs segueixin sent líders amb un avantatge de 2 punts sobre el Poblenou de Pineda que només ha pogut empatar en el partit d’aquesta setmana.

El CCE Tiana ha estat sempre per darrera en el marcador i a la primera part tot va sortir malament, al descans ja perdien per 2 a 0 i necessitaven urgentment el descans. Els blau-granes  al sortir ha semblat que es revifaven ja que han aconseguit un gol, obra de Kiko Peña que els ha posat amb 2 a 1. Tornaven a estar al partit i tenien 40 minuts per davant, però el tercer de La Llàntia ja el va sentenciar de manera definitiva i ha deixat al Tiana sense opcions.

Amb aquest marcador els tianencs, però, no tenen problemes per mantenir el liderat, ja que la resta dels resultats han estat favorables. El CCE Tiana es líder amb 38 punts, dos punts de marge sobre el segon classificat.