El Volei Tiana guanya tot i adormir-se en 2 sets

Victòria treballada del Volei Tiana contra el Barberà per 3 a 2, en un partit molt més complicat del que es podria esperar. El primer parcial ja va deixar entreveure que no seria un partit fàcil, ja que es van necessitar arribar al desempat i es va acabar decantant del cantó de les locals per 28-26, el que va demostrar que calia anar a més i lluitar cada punt.

Al segon es va posar de cara pel Tiana 25-21, que semblava que s’enduria el partit per un 3 a 0 com en els partits que porta des del retorn de vacances, però s’han adormit i això ha fet que el tercer set se’ls hi escapés per un ajustat 24-26.

El problema va arribar en el quart joc, en que les del Vallès es van imposar per un contnundent 16-25, que feia que tot s’ho juguessin en un cinquè i definitiu set. En aquest darrer joc Jose de la Barrera va tenir molt clar que calia endur-se el partit i va plantejar jugades ràpides i de fort contraatac, i així ho han fet i han guanyat per un ajustat 16-14,e n un partit gaiebé maratonià.