El CCE Tiana no pot amb el líder i cau derrotat (3-0)

El CCE Tiana ha perdut aquesta setmana contra la Mataronesa, líder de la categoria i rival més fort de la temporada. Els de Ferran Martin sabien que poc podrien fer contra un rival que ocupa la zona alta i que és líder destacat d’aquest grup quart de tercera catalana. Una derrota que era esperada, com reconeixia el mateix entrenador. Ferran Martín

Els tianencs no han pogut sumar cap punt i han vist com els mataronins han començat dominant des d’un principi. Al minut 6 ja guanyaven amb gol de Sergio Palanco. A partir d’aquí el partit ha estat en contra i costa amunt, en un camp complicat i contra el líder. Just abans del descans ja ha caigut el segon, al minut 41 Joel Torres ha fet el 2 a 0, que deixava el partit gairebé sentenciat. Tot i que l’entrenador considera que anar al camp del líder i rebre el gol tan ràpid condiciona.

Ja a la segona part el Tiana ha seguit pressionant i ha aguantat bé a la Mataronesa. Però al minut 85, un penal a l’àrea tianenca ha deixat sentenciat el partit amb el 3 a 0 obra de Sergio Palanco. Una derrota que l’entrenador creu que també servirà per millorar alguns aspectes i que hi ha coses positives de l’equip.

Amb aquest marcador el CCE Tiana continua a la zona baixa de la taula i segueix a la zona baixa. A més el Premià de Dalt, proper rival dels tianencs ha empatat i els ha superat a la classificació. Ara bé una jornada de descans que anirà molt bé pels interessos de l’equip tianenc.