El Bàsquet Tiana guanya al líder i trenca amb la mala ratxa de resultats

El Bàsquet Tiana ha donat la sorpresa guanyant al líder de la categoria, el Cabrera per un marcador de 88 a 80. Els tianencs tot i la mala ratxa de resultats i el fet de perdre tres jugadors han sortit a per totes i s’han endut l’enfrontament contra un líder que venia de fer molt bons partits. En un enfrontament que l’equip ha anat sempre per davant en el marcador. Han controlat molt bé les entrades del rival. El problema ha estat que a falta d’un minut l’equip ha vist com se’ls posaven per davant. El mateix entrenador reconeix que ha viscut un moment de “Dejà Vu”. Sunyol Costa

El mateix entrenador recorda que en cap moment han perdut la cara al partit i creu que en alguns moments fins i tot ha començat amb una defensa en zona que finalment  ha aguantat un total de 40 minuts com declarava el mateix tècnic del Tiana.

L’entrenador ha aconseguit motivar als seus homes i refer l’equip abans de caure derrotats contra un rival que ha mostrat la seva fortalesa, encara que els tianencs han estat superiors al Bàsquet Tiana. L’entrenador està molt content pel resultat de l’equip i per la situació. Sunyol Costa

Aquesta propera setmana l’equip descansa en motiu del pont de la constitució. Segons el mateix entrenador creuen que arriba en un dels pitjors moments de la temporada, encara que aprofitarà per preparar el partit contra el Figueres.