Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Detinguts dos responsables d’una associació cannàbica a Teià per venda d’estupefaents

La Policia de Teià i els Mossos d’Esquadra han detingut al president i el secretari d’una associació cannàbica per presumpte tràfic de drogues. Presumptament, els detinguts utilitzaven la seva seu a una urbanització del poble per vendre substàncies estupefaents. No només als socis, sinó també a alguns joves que es trobaven per sota del mínim de 21 anys necessari per registrar-se a l’associació.

La investigació va començar al maig i el mes de novembre la policia va entrar a la seu de l’agrupació i va fer les dues detencions. A més, al domicili del secretari, els Mossos van trobar 1.000 plantes de marihuana en diferents estats de floració i més d’un quilo de resina d’haixix. Per aquests motius, els dos detinguts estan imputats per delictes contra la salut pública i associació il·lícita.

A més, també se’ls imputa de defraudació del fluid elèctric, ja que l’habitatge on es trobava la plantació podria portar connectat il·legalment a la xarxa elèctrica des del 2008. La investigació continua oberta i no es descarten futures detencions.

Resina d'haixix trobada al domicili del secretari de l'associació.
Resina d’haixix trobada al domicili del secretari de l’associació.