El CCE Tiana trenca la mala ratxa contra els Salesians (3-1)

El CCE Tiana ha aconseguit trencar la mala ratxa de resultats i guanyar a casa contra els Salesians de Mataró. Els de Juan Carlos Giménez han fet un partit molt complert i han acabat guanyant per 3 a 1 en un matx en que hi ha hagut molt més joc brut que no pas de toc. Els tianencs sempre han fet un partit de toc i intentant jugar. Els mataronins han fet molta pressió a nivell físic i han vist com el Tiana en sortia bé.

Al minut 30 Borja Palma ha fet el gol que avançava als locals. Però l’alegria ha durat poc, a falta de pocs instants per acabar la primera part un dels jugadors del Tiana ha vist la vermella i ha empatat els mataronins tot just començar la segona. En aquell moment ha vist com podia repetir-se situacions de setmanes anteriors en que els jugadors s’han vingut avall. Aquesta setmana no ha passat, Juan Carlos Giménez

L’entrenador ha vist que l’equip ha seguit tirant endavant sense patir per la baixa d’un d’ells. Els tianencs han remuntat i han marcat dos gols més que els ha deixat una victòria que demostra que el projecte encara està viu. Tot i això el tècnic creu que no variaran gaire d’ara al final de temporada i reforça el planter actual aquesta victòria

L’equip, després de guanyar, creu que “segueix creixent”. El conjunt ha de millorar i els joves que hi ha han d’aprendre a estar a aquestes categories. Juan Carlos Giménez

La propera setmana els tianencs tenen un partit com el Cabrils C, un equip que volen guanyar per seguir endavant.