Menjar i beure

El Celler Quim Batlle escalfa motors de cara al Tast Tiana amb un enotast

/ andrearomera

S’hi han pogut tastar vins DO Alella maridats amb creacions gastronòmiques de mar i muntanya, totes elaborades al mateix celler amb productes de proximitat.

Andrea  Romera | 02/06/2022 a les 19:43 0
 

A falta d’una setmana pel Tast Tiana, el Celler Quim Batlle escalfa motors celebrant un enotast. El seu objectiu, apropar als assistents a la DO Alella, una tasca que, tal com explica el mateix Quim Batlle, s’acabarà de completar al Tast Tiana:

 

Els vins a tastar en aquest enotast han estat el Foranell Coupatge 2014 i el Foranell Coupatge 2019. Segons Batlle, ha escollit aquests dos vins perquè són els que poden complementar millor els plats del tast gastronòmic que també ha ofert el celler:

 

Tal com avançava Quim Batlle, els vins han estat maridats amb creacions gastronòmiques de mar i muntanya, elaborades al mateix celler amb productes de proximitat:

 

 

El Celler Quim Batlle també hi serà al Tast Tiana els dies 10, 11 i 12 de juny, on es podrà tastar el seu Foranell Coriolis. Els tiquets ja es poden comprar a les oficines de l’Ajuntament de 9:30 h a 14:00 h i els dimarts de 16:00 h a 18:00 h.

Andrea Romera
Andrea  Romera